Няма партия, срещу която да не са получени сигнали. В рамките

...
Няма партия, срещу която да не са получени сигнали. В рамките
Коментари Харесай

Два сигнала за бомби днес

Няма партия, против която да не са получени сигнали.

 

В рамките на днешния ден е имало само два сигнала за бомби, като нито един от тях не бил за учебни заведения, в които се гласоподава, сподели вътрешният министър Иван Демерджиев.

За ГЕРБ и Движение за права и свободи са получени най-вече сигнали за пазаруване на гласове в днешния ден, само че това засега са единствено сигнали.  " Подчертавам, това са сигнали, дали действително са купувани гласове, ще се откри със правосъдните актове ". Това регистрира вътрешния министър Иван Демерджиев пред Българска национална телевизия.

Няма партия, против която да не са получени сигнали.

За случая Пловдив Демерджиев удостовери, че сигналът касае " лице с имунитет ", т.е. кандидат-депутат. Заподозрян е за пазаруване на гласове в кв. " Столипиново ". Случаят е докладван е в Софийската градска прокуратура.

Предупредил и ЦИК, че хартията за машините е пристигнала късно и не са направени задоволително проби.

Притесненията ми бяха, че с връщането на хартиената бюлетина ще се усилят доста повече опитите да се купуват или манипулират гласове - това се случи, е изводът на Демерджиев от вторите избори, които организира като вътрешен длъжностен министър.

За страдание работната група, която се образува при мен, нямаше опция да ревизира хартията за машините, тъй като тя бе доставена доста късно. Въпреки това броят на дефектиралите машини, според Демерджиев, не е огромен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР